26 February 2007

Blåmandag - pen blåfarge!

Mandag 26/2-07

I dag har vi lekt litt med AG-ballen ute. Han koste seg og lekte med den selv om det ikke var leverpostei i den. Men varte ikke særlig lenge, mindre enn ti kast før han gikk lei... Men men. Fremskritt at han ville leke, ihvertfall!

AG på Hjørgunn: (ball med kyllingpostei)
Veldig motivernede treningsøkt! Kjempefornøyd.
* Bane 1 besto av noen hopp, 8p slalom og pølse. Gikk veldig fint, litt fumling da jeg ikke var tudelig nok, men slalomen gikk flott, og han stakk ikke av, tross at jeg ikke førte godt nok på noen serpentiner (gjerde) så han ikke helt skjønte da han kom til et punkt med høyreføring. Men alt i alt bra.
* Bane 2 var lang, med mange hopp, hjul, møne og tunnell. Her gikk det egentlig helt ok, men vi slet litt med at jeg ikke førte tydelig nok. Belønnet for tunell, og baklengskjedet litt, men merket at han ble ukonsentrert ganske fort, tydeligvis sliten. Så avsluttet med å ta de ytterste hindrene og belønne masse.
* Til slutt satte vi opp rundbane, med rett tunnell og hjul. Storm var veldig flink første runden. Fikk råd om å presse ham mer, løpe fortere, men som jeg hadde ventet, resulterte det i at han jukset i svingen. Prøvde en gang til, men heller ikke da ville han helt. Så avsluttet med de tre hindrene i den øverste svingen, bare for å ha gitt oss med noe bra. Han gasser virkelig på langsidene nå, lille hunden min begynner å få fart! Jippieeeee!!!