08 February 2007

Drittlei! (og det skjønte nok Storm)

Torsdag 8/2-07

  • Lang tur (8-9 km) med trekksele. Positivt. Trakk ikke så mye utover turen, ble nok sliten. Nysgjerrig på hester osv. Gikk litt løs, fant en svart elghund, men kom da jeg fortsatte på turen. Litt trøbbel med å gå til siden, gikk heller fot. Hadde ikke med godbit. Dumt.
  • Torsdagstrening i Råde: Utrolig demotiverende. Ingenting fungerte, igrunn. Gikk litt fot, lå delvis på fellesdekk, og kom en del riktig på innkalling foran. Men, fokus var på tispe som nærmet seg løpetida, absolutt ikke på meg. Snuste noe voldsomt, pep på fellesdekk, trakk i båndet, dempet meg alt han kunne.
    Tror faktisk ikke Storm har lært noe i dag. Jeg ble så irritert, og var ike flink nok til å senke kriteriene. Tross alt er det jo vanskelig for ham, han er ikke ond. Huff. Jeg ble så utrolig sur på ham. Hadde det hjulpet, hadde jeg gladelig kastet ham i veggen. Heldigvis gjorde jeg ikke det! Men men. Hva kan vi lære av dette? En ting gjorde jeg riktig, jeg gikk unna de andre (bak garasjebygget) og trente litt der. Burde vel gjort mer sånn. Vet ikke om det var forbedrende eller forverrende å la ham hilse på groendal-tispa. Dette vil jeg finne ut mer om. Sukk... Får ta det igjen med trening på egenhånd i morgen.
    Dette gir meg følelsen av at hvis (og selvfølgelig er det det, med valpeshow i samme bygg) det er løpetispe i nærheten når vi skal gå LP har vi faktisk ikke sjanse. Lot ham nesten ikke gå uten bånd i dag. En positiv ting til: Han stoppet da jeg brølte etter ham den gangen han stakk mot en annen tispe!