26 February 2007

Helg

Lørdag
Jobbet på dagen, men på kvelden gikk jeg og Storm en tur sammen med Tinka. Gikk rundt Stikkaåsen og hjem gjennom skogen, så Storm fikk løpt fra seg litt. På kvelden hadde vi besøk av Øystein&Heidi og Øystein&Florina, vafler og appelsin-sitron-kake. Storm var kjempekosen og flink med besøket. God hund jeg har :-)

Søndag
Etter gudstjenesten gikk jeg og Storm en skitur i Jerndalen. Da vi møtte på noen andre med hund fikk han løpe litt løs med dem (en sheltie og en ettelleranet spisshund) og leke. Det satte han pris på! Han trakk ikke så veldig bra, bortsett fra når han hadde noen foran seg som han ville til. Når han har lyst, trekker han meg på flatmark uten at jeg hjelper til.
Så dro vi en tur til Skauen Gård og gikk på skøyter. Storm var med og spilte ishockey, han koste seg masse! Stjal en pølsebit ved bålet, men ;-) Jeg burde lære meg å ta med matpakke til ham, kanskje. Men hadde jo ikke planlagt det, da.
Resten av ettermiddagen og kvelden tilbragte vi hos Heidi og Øystein. Det var kjempekoselig!
Alt i alt en flott søndag.