08 February 2007

Lang tur....

Men hvor lang?

Det er et spørsmål man tenderer til å stille seg, slik at man kan skryte litt i bloggen sin om hvor flink man har vært, og hvor mye man har kost seg. (Legg merke til at det er to sider av samme sak. Snodig.)

For denslags finnes mange parametre, har jeg funnet ut. Kan nevne noen:

Hvor sliten hunden ble: Veldig! Han gikk med ski-sele selv om jeg gikk på bena, for jeg tenkte at han hadde bruk for å jobbe litt med kroppen sin, siden han har brukt hodet litt i overkant mye i det siste. Men, min lille hund var ferdig med å trekke etter halve turen, sa han.

Frostskader: Nå er vel ikke jeg det normale bildet på hva som skal til før man får frostskader, men i dag har jeg altså klart å forfryse håndledd, underarmer og håndbaken. Jippi. Kald vind er visst nok. (Heidi - hvis du fortsatt leter etter ting å strikke, så ønsker jeg meg herved pulsvarmere.)

Hvor mye brødene hevet: Overraskende lite, tatt i betraktning hvor lenge vi var borte.

Gnagsår: Bare nesten.

Hva skritt-telleren sier: 9 464 skritt. (Men jeg tror ikke denslags duppeditter er særlig nøyaktige.)

I tillegg har vi jo kjedelige, gammeldagse målemetoder som tidsforbruk, antall meter osv. Nei, vent. Er det ikke forresten de som er nymotens? Nå er det på tide å bli forvirret her.
La oss spørre visveg.no om hjelp, dere!


PS.
Det viste seg å være ca 8 km. Ikke like imponerende som alle mine andre målemetoder, men dog...
Takk til www.norgeibilder.no for hjelpen.