12 February 2007

Mandagsting


Mandag 12/2-07
Denne uken er det full fart mot LP på lørdag. I kveld skal vi på AG likevel, men dagtid er viet LP-ting.
Jeg må gå igjennom alle øvelsene! På Ag-trening kan jeg trene fellesdekk og tannvisning.

 • Foreløpig plan for treningen ellers:
  Mandag - Innkalling med sitt foran.
  Tirdag - Hopp over hinder med god kontakt, fellesdek.
  Onsdag - Dek ved foten og inn-til-fot-trening.
  Torsdag - Springmarsj, sette sammen hele programmet på kvelden.
  Fredag - Kontakttrening, kontakttrening, kontakttrening!
  Innkallingsøkt: gikk bra, han sitter. Men går tydelig etter hånden min. Legge på kommando nå.
  Dekk: 45 sek F - 20 sek F(klø) - 2 min OK. - 2 min - 2min og jeg gikk bort i sofaen. - 3 min!
  Viktig å varme opp med lang dekk før vi skal inn i ringen!

AG-trening på Hjørgunn:

 • Feltproblemer! Dette har vi ikke slitt med før, han har jo tatt feltene som ingenting. Det er vel farten som gjør det. Til onsdag: Trene inn labbetarget igjen, og bruke det nederst på mønet (la oss håpe at mønet skal brukes). Ihvertfall prøve å bruke labbetarget før vi setter igang med bli på feltet osv. Han har jo ikke SÅ mye fart at jeg tør å tukle med det mer enn nødvendig.
 • Veldig fin fart i dag, og prøvde bare å stikke ut èn gang. Ble behørig stoppet av meg og 'muren' vår (dvs ei dame som sto imellom banene og skrek til ham). Altså fikk han ikke belønt seg selv med å løpe helt til den andre hunden.
 • Slalom: mye rot her i dag. Først noen mislykkede innganger. I høyreslalom løper han veldig lett ut. Utrolig ivrig ihvertfall, men han hopper fort over noe. Løsningen er vel rett og slett at jeg må jobbe intenst på venstreslalomen, og aldri trene høyreslalom med mer enn fire pinner til vi har fått orden på inngangen. Han vil gjerne gå fot, derfor er det umulig å få til nå. Bare bli ferdig med lydigheten, så kan jeg legge opp litt intens høyre-førings-trening. Det får bli et eget kapittel. Muligens finger som traget? Trene inn 'plass' på høyre side, mon tro? (ett senare problem)
 • På slutten av treningen gikk han litt lei, tror jeg. Mulig at det var lite leverpostei igjen i ballen også. Uansett, jeg er veldig fornøyd med farten, men det krever mye av meg som fører. For eksempel går han slalom lenge før jeg har satt an inngangen, så her må jeg oppføre meg helt annerledes enn før. Tjuvstart er visst moro. Bare snur og prøver igjen, roser når han kommer til meg. Ikke vits i å kjefte for det! Entusiasmen vil vi jo ikke miste for noen pris :-)