14 February 2007

Onsdag 14. februar

Onsdag 14/2-07
I dag sier planen fot- og dekktrening. Det betyr at vi stort sett kan holde oss hjemme på gulvet.
I kveld blir det AG-trening òg, så vi får jobbe inn et traget også i løpet av dagen. Dette ser overkommelig ut!

  • Skitur: Ikke helt treningnsplanen, men det så så deilig ut. Koste meg, men det var tungt føre og Storm husket tydeligvis ikke forskjell på "jogge" og "jobbe". Han var rett og slett ute på løpetur, ikke trekk-tur. Tror faktisk ikke han likte å gå med nomesele. Den var vel litt i veien for halen hans også... Men alt i alt var det en deilig tur :-) Det må det jo være, var tross alt skitur. Hallo!
  • Trent i stua: Ikke særlig flink på fot før han skjønte hva vi drev med. Men ellers ganske bra. Gadd å jobbe ihvertfall. Litt fot, litt kom, dekk er han veldig bra på! Det er bra, da :-)
  • AG-trening. Tre økter:
    1) Felt, lang bane. Gikk veldig fint, tror det var 11 hinder. Prøvde å bruke lokk på bommen, men han skjønte det ikke helt. Tror jeg skal prøve å trene dekk der... Dette var en bra økt! Han gikk hele banen flere ganger (mulig jeg skulle redusert antallet gjennomkjøringer) og ingen feil! Eneste var at han misforsto meg en gang jeg prøvde å føre på høyre side. Nydelig slalom, ingen feil! (dog venstreslalom)
    2) Fem hopp (pluss tunell som vi sløyfet pga skarp sving som kan drepe farten hans). Prøvde å krysse foran, men det gikk ikke. Her må jeg lære hvor jeg kan krysse uten å forvirre ham! På konkurranse får jeg ikke en ekstra sjanse når jeg har sett hva som ikke virker. Ellers veldig bra. Stor fart, og flink. Fikk trent litt høyreføring. Den kryssingen som fungerte best var når jeg krysset bak i løpet av en rett strekning. Dette må vi trene mer på. Interessant erfaring! Avsluttet med rett rør, da hadde han nydelig fart!
    3) Krysse foran med instruktør. Her er det store trikset å være mye, MYE tidligere ute enn jeg trodde. Gå helt dit hvor jeg skal kyrsse, nesten før jeg starter ham! Begynne ved hopp 2, på H side, krysse mens han løper mellom, og føre videre når han hopper over. Dette krever trening!