28 February 2007

Onsdag og en herlig agilitytrening!


Onsdag 28/2-07

* I dag har vi prøvd å trene litt sirkuskunster, men uten stort hell. Prøvde først med tape på nesen, men han skjønte absolutt ikke poenget, samme hvor mange ganger jeg klikket mens tapen var der, løftet han ikke en labb når tapen var borte. Irriterende!

Så lærte jeg Tinka å hoppe etter penn (snute-target). Hun lærte fort!

Storm, derimot var treg igjen. Frustrert, jeg... Han hoppet etter pennen når jeg brukte ball som belønning, men for godbiten ville han faktisk ikke jobbe særlig hardt. Rare hunden min! Forsåvidt moro at det er snudd, da. Før var jo ikke ball moro i det hele tatt!

* Oslotur: Miljøtrening er alltid bra. Prøvde å gå mest på H side, men hvis jeg ikke innbiller meg ting går han mye finere i bånd på V. Uansett, han hadde mest lyst til å snuse.

* Ag-trening: Koste oss! Storm jobbet som en helt, enda han sikkert var litt sliten allerede! Heeelt med! Rotet litt med slalom, men det var pga høy fart, tror jeg. Jobbet litt med tunneller, det gikk helt nydelig. Da vi skulle bygge om bane fikk han løpe rundt og leke med ballen sin, det syntes han var stas! En ting vi må jobbe med er fremadsending, ser jeg. For når jeg ber ham hoppe og jeg blir stående i ro, så går det ganske tregt, sammenliknet med om jeg løper... På motivasjonsrunden tok vi tiden, og han var omtrent like rask som de andre! Ikke aller best, men han henger med, mirakuløst nok! Gode, lille krabaten miiiin!

Føler meg som en overlykkelig unge som har fått is eller noe sånt. Eller pusekatt i julepresang. Får bare prøve å le og tenke at det er nå bra jeg gleder meg over fremganger ihvertfall! Hihi :-D