22 February 2007

Sånn ca i søvne...

Her en morgen sendte jeg en mail til ei venninne før jeg egentlig hadde våknet. Da jeg leste den i ettertid måtte jeg le. Her har dere den:

I natt (dvs nettopp) drømte jeg at mamman min skulle leie traktor av Tomb, og det var det faren din som ordnet med. Tror det hele foregikk på Tomb-stevnet eller åpen julegård etc. Hun bodde i nord-trøndelag (ikke vet jeg hvorfor jeg drømte at hun gjorde det, hun bor nemlig på Hamar!) men det var ikke noe problem. Hun skulle pløye plenen, nemlig. Jeg prøvde å forklare at det kanskje var litt upraktisk, men da ble de sure på meg.
Så skulle jeg, mamma og Ellen på ferie ett eller annet sted. Vi måtte pakke, men det gikk jo egentlig ikke (uvisst hvorfor).
Så satt vi på fly, og så ned på en fin strand. Dit ville jo jeg, så plutselig satt jeg på med deg i bilen (fra Tomb, tror jeg) men det var glatt. Tydeligvis blitt vinter, brått.
Vi skle og skle, for du måtte jo skrive melding til faren din om at det var teit å leie ut traktor.
Så kom vi til Bangsundsvingan (rett ved der jeg bodde, nordpå) og da holdt vi på å kræsje, for det gjør de fleste i de svingene. Det var masse sne, men du svingte ut på venstresiden, så vi ble ikke truffet. Men damen i den andre bilen var ganske stresset.
Dette lyder sikkert helt sykt når jeg våkner skikkelig, men nå skal jeg på verksted med bilen min kl 7, så etterpå skal jeg sjekke hvor mye halvtrøndersk og u-norsk jeg har skrevet i søvn-ørska.
Ha en flott dag!
Ingerid Margrete


Ja, det var vel ingen nyhet at jeg gjør mye rart når jeg ikke er riktig våken. Har noen gå-i-søvne-historier fra folk på Tomb, blant annet. Men nå var det lenge siden sist jeg fant på noe tull ;-)