14 February 2007

Tirsdag

Tirsdag 13. februar 2007
*I dag skal vi jobbe med hopp over hinder og fellesdekk.
Det betyr en tur til apellplassen ved gamle kongevei.
Det ble en bra treningsøkt, tror jeg. Ihvertfall fra min side. Selv om han var lite entusiastisk, klarte jeg å gjøre det moro. Vi trente ikke lenge, men fikk til et bra ting. Jeg ble ihvertfall ikke så sint som sist gang. Hehe...
Gikk litt fot, men han ville ikke løpe. Mulig det var pga sneen. Han hoppet helt ok, lite kontakt før hinderet, men bra etterpå. Jeg må klare å ikke sette opp tempoet akkurat idet han hopper, tror ikke det ser bra ut. Han snuste en del, men fulgte stort sett med på meg. En gang rakk jeg å stikke av og gjemme meg mellom noen paller og det tok lang tid før han fant meg.
Da vi var ferdig med å trene ville han ikke være med i bilen, så jeg satte meg inn og kjørte 500 m. Han ville fortsatt ikke, så jeg kjørte tilbake. Da hadde han tross alt løpt ganske langt, så han var ikke vanskelig å få med. Satte på båndet og han hoppet inn.
*Dekktrening på gulvet:
dekk-dekkF-sitt-avstandsdekk-dekk-lang dekk-lang dekk-3 min!