11 March 2007

AG-helg i Drammen

11/03-07

Nå er Storm sliten! Han var veldig glad for å komme hjem...
Jeg er også sliten, og av en eller annen grunn (bota vi får i posten etter å ha passert en fotoboks litt for fort, kanskje) ikke helt godt humør. Lørdagen fikk vi først en 3-plass uten hinderfeil, men med 8 tidsfeil, og så en disk. I dag fikk vi først en disk (begynte med vegring tidlig i banen, og så mye rot i slalomen, så jeg disket ham heller og løp ut for motivasjonens skyld) og så et helt greit løp, men med fem feilpoeng. Tror de kom i slalomen, var borti ham med benet for å presse ham igjennom. Han var rett og slett veldig sliten helt fra i går ettermiddag. Før siste løpet i dag betemte jeg meg for å teste litt nye ting. Jeg varmet ham ikke opp selv, men tok ham imot akkurat i det vi skulle inn. Startet sammen med ham, og ventet på ham i banen i stedet for å gå fra og la ham jobbe selvstendig som vi pleier. Det fungerte fint å la noen annen varme ham opp, da ble han ganske glad for å se meg da vi skulle inn. Men tror ikke det var bra for farten å gå sammen med ham, han gikk ikke særlig fort. Mulig han har vondt i magen også, har bare bæsjet en liten dært siden lørdag...
Egentlig har Storm vært flink, men det er litt lite å gjøre for meg når han er såpass sliten og umotivert. Så han gikk som om han var uinteressert, nesten som på LP.
Jeg var nok ikke veldig flink til å omstille føringen til at han var treg, men det tar visst maaange år å lære seg, sier de som har peiling. Storm trenger ihvertfall mental kondisjonstrening! Og godbiter før start er visst kjempedumt, for det demper ham mer enn jeg var klar over...
Andre ting jeg har lært? Hum. Jo, at selv en lundehund får stor fanklubb når han går sånne løp som det første AG-løpet! Mange som ville prate med Storm og klappe og rose. Og så er det viktig å gå ut litt stress etter løpet, ikke sette ham rett i buret...