19 March 2007

Mandag 19/3-07

En herlig slalåmøkt før frokost. Nå var han veldig med! Trente stort sett bare høyreslalåm, og han var helt med. Nesten ingen feil! Kalte inn i høyreslalåm (jeg var plassert ved slutten av slalåmen, på høyre side, omtrent som når jeg kaller inn på andre siden) og det gikk prikkfritt! Helt nydelig. Tror jeg skal legge på to pinner til utover dagen, og fortsette å generalisere. Kanskje begynne og gå på høyre og venstre side annenhver gang. Dette er en god måte å få positivt forhold til slalåmen tror jeg, han får jo kastebelønning hver gang, nesten! Dene økten gikk han forresten en frivillig, hadde ikke tid til å vente på at jeg skulle gi kommando :-)

*Slalåmøkt nr to: Flyttet slalåmen og la til to pinner (altså seks nå). Alt for lav belønningsfrekvens, han gikk faktisk noen ganger ut etter fire pinner! Tydeligvis lært seg at her kommer belønningen. Veldig bra fart når det var litt kortere mellom pinnene enn tidligere. Egentlig fornøyd, men han var ikke veldig ivrig nå. Skal prøve med leversnacks etterpå. Kanskje en idè å ikke bruke samme belønning to ganger på rad.

*Vært ute og lekt med ball og tatt bilder. Faktisk veldig fornøyd med pipe-sprette-ballen, den var morsom!

*Ag-trening på Hjørgunn:

Litt demotiverende. Det gikk egentlig veldig bra, men er så uff med felthinder! Bommen var en del av banen, og vippa sto så vi kunne trene litt på den også. Vivi og Inger-Ann som hadde treningen. Fikk hjelp til å stoppe Storm på feltet (bommen) og han tok etterhvert poenget. Gikk veldig bra venstreslalåm, også med 8 pinner. Litt verre med høyrelslalåm, men det gikk helt greit med 4 pinner, ihvertfall. Egentlig er jo det et stort fremstkritt. Kjenner at jeg burde vært veldig fornøyd, men er egentlig ikke det. Er noe med å terpe om og om igjen uten å få gått et helt hinder engang, satte ham på nedgangen om igjen og om igjen... Vi har ihvertfall lært en del, tror jeg. Mye om min føring også! Ikke vente på ham! Skulle vente ved tunellutgangen, og det endte med at jeg fortsatte å vente på ham ut banen. Tullete meg :-) Jaja. Ihvertfall hadde han masse fart, til og med over bommen. Ville ikke helt ut på feltet på vippa. Inger-Ann holdt den så han kom helt ut mot meg. Bra det.