21 March 2007

Onsdag 21/3-07

Vasket bilen før frokost. Storm var med, og koste seg i hagen sammen med Tinka. Litt langt borte, kom ikke før lenge etter at jeg ropte. Får passe på å ha ham innen synsvidde helst. Vil ikke at han skal lære å stikke av igjen...

Gikk lang pikniktur sammen med Hera og Cassandra. Storm var sliten da vi kom hjem... Dermed fikk han ligge inne og sove litt mens jeg skiftet olje.

Var i tvil om jeg skulle dra på trening,for Storm har diarè. I tillegg bæsjet han inne i går kveld og spydde i morges. Men dro, og er glad for det! En veldig fin trening! Han har fortsatt løs mage, men det kommer ikke ofte (annenvher time, kanskje, og bare en lite kladd/dam) og han er pigg ellers.

Den ene kombinasjonen var hopp, møne, hopp, venstre og inn i slalåm, rett frem til makaroni-tunell, hopp, hopp. Gikk andre veien også. Veldig bra fart i slalåmen, og felt på mønet fikk vi forbausende fint til. Gjelder å få satt ham med rumpa godt oppe på mønet, men det får vi nok med etterhvert. Det viktige er at nå har han skjønt at vi skal stoppe i enden, der! Gikk noe slalåm med Mette på siden (tre ganger, med stadig større avstand) så jeg fikk gått høyreslalåm. En miss, men tre bra. Fornøyd med det! Snart klar for å gå helt alene :-)

Den andre kombinasjonen var hopp, vippe, hopp, hardt venstre hopp, mer enn 180 grader høyre hopp, høyre hopp og pølse. Vi fikk trøbbel ved tilbakesvingen. Prøvde flere forskjellige føringsmåter, men ga meg, for var redd for å drepe farten. Gikk en annen vei igjennom "boksen" (var ikke ordentlig boks, men liknet litt) og fikk trent en del på vippa i stedet. Det er mye lettere å bli på vippa enn på bommen, det er vel fordi han må stoppe uansett... Jobber med å få ham helt ut på feltet med en gang, holder igjen. Fortsette med det en stund...

Nå er det tid for taco. God natt!