14 March 2007

Tirsdag og onsdag

Tirsdag 13/3-07
Laaang tur i skogen, gikk til sølvstufoss og tilbake. Lunsjpause med matpakke (Storm ville ikke ha vann). Fikk gjemt meg for ham en gang, da tok det laaang tid før han fant meg igjen! Begynte etterhvert å gå bortover veien, og da tok han meg igjen bakfra. Merkelig, for det siste jeg så av ham var at han fortsatte videre på veien. Traff noen "årgangsdamer" og gikk litt sammen med dem. Storm er en liten gentleman :-)


Onsdag 13/3-07

Fin slalomøkt i hagen etter jobb. Sliter litt med inngangene ennå (å komme tilbake på port nr to, ikke nr tre) men alt fungerer perfekt med boksen! Han er ivrig og villig, så jeg ser håp for oss ;-p

Så var det Ag-trening. Slalomen var først slitsom, hadde baklengskjedet inn et hinder etter slalomen først, som han gjerne ville til. Trakk ham tilbake igjen og igjen, men så plutselig datt en femøring ned! Flere slalomer på rad med perfekt inngang! Han sprang faktisk forbi noen av de siste pinnene en gang i forvirringen, ville så gjerne til det siste hinderet.

Den andre kombinasjonen hadde mange hopp med 90 grader vinkler og en tunell. Det gikk fint da jeg gikk som jeg hadde briefet, men da jeg prøvde en annens variant som innabar å ta imot på utsiden av et hinder vi først skulle rundt og så tilbake forbi ble det feil. Fikk det til etterpå, men det er tydelig at det jeg tenker når jeg briefer ikke er så verst! Prøvde å jobbe uten bruk av armer og stemme. Han gikk stort sett riktig, men langsommere... Overrasket over hvor mye jeg faktisk kan styre ham bare ved å vri meg!

Veldig flink til å gå i rett linje over en kombinasjon med fire hinder i "sikksakk", altså som sto annenhver etter hverandre med 90 graders vinkel. Selv om jeg begynte på venstre side og krysset over til høyre (bak) gikk han i fin linje. Bra!

Til slutt var det rundbane, som vi gikk frem og tilbake i to omganger (dvs fire runder til sammen). Storm har fint driv, og det er artig å se hvor mye han skyter fart hvis jeg løper fra ham...

Alt i alt en veldig trivelig trening, hyggelig stemning og bra resultat. Hundene fikk løpe og leke mens vi bygde om og ryddet opp. (til stede var Storm, minischnauzer, brun puddeltispe, kooi, ruffen og ruhåret fox)