07 March 2007

Uken mellom stuntene. Eller noe sånt vidløftig noe. Sukk!

7/3-07

Mandag:

Tok det ganske rolig...

Tirsdag:

Jeg jobbet, på kvelden trente vi litt slalom (ute, skistaver) og lekte. Ellers hverdagslydighet... Fikk boken "ännu mera agility" av Marie Hansson i posten i dag. Leeese!

Onsdag:

Trent litt lydighet, og slalom rundt brusflasker og termoser hjemme. Helt ok innganger, men han er ikke stø. Blir fort distrahert, og da går han ut imellom "portene".

AG-trening på Hjørgunn: Bom gikk fort og fint, fikk trent litt på sitt i kontaktfeltet. Gikk ganske bra, tror jeg. Leke var ikke moro, kunne godt løpe etter, men hente var ikke aktuelt. Stakk faktisk ut etter Pippi og så en gang etter Perro! Det var uvant. Men belønningen jeg hadde var vel ikke god nok. Etterpå brukte jeg bolle, og da var alt bedre. Slalom var en del rot. Først syntes han det var knallmoro, men da gikk han forbi en del porter. Så var det ikke så gøy mer, men da gikk han faktisk ganske riktig. Stoppet og snuste, men... Tunnellen blir bedre fart, og han hopper selv om hindrene er på høyde nr 3. Det liker vi!

Jeg er litt uffen om dagen, kjenner jeg. Ikke det beste utgangspunktet. Jaja... Får prøve å gå en laaaang skogstur i morgen, så blir alt bra igjen. Sikkert... Hum!