12 April 2007

11/4-07

I dag skal vi få godkjent høyrefeltet. Det har mor bestemt!

* Økt nr en: Tok med pippipen ut. Den var morsom, den! Storm har skjønt stoppen godt nok til at han stopper selv om han har lyst på leke! Fantastisk. Intensiteten i leken svant litt etter 6-7 forsøk, så det ble en ganske kort økt. Lekingen tar jo tid også, da. Men han var lykkelig! Hehe... Fint venstrefelt, fint innkallingsfelt. En feil på høyrefelt (snudde seg med rumpa bort fra meg), men deretter godkjent. Stoppet rumpa med hendene en gang, og neste ble bra. Var altså bare ett forsøk som ikke ble godkjent, og senket raskt kriteriene for å gjøre det enklere etterpå, ved å holde igjen så han ikke kunne snu seg. Godkjente et felt som bare hadde ett bakben på, så lenge han stopper tydelig og står noenlunde rett får det gå, jeg vil ha høy belønningsfrekvens!

* Økt nr to: Ble tre forsøk denne økten. Storm ble fort litt dempet. Legger merke til at det har skremmende mye å si hvor glad og hoppende jeg er, på slutten av økten blir jeg også roligere. Korte økter, korte økter!

* Økt nr tre: Lekte med pippipen, det fungerte helt fint. Fortsatt noe rot med oppstillingen på høyrefeltet. Lurer på om det bedrer seg hvis jeg bytter ut joggebrettet med planke? Bare finne en planke som er bred nok til at han har litt margin for hvor rett han står, så det ikke blir feil hver eneste gang...

* Økt nr fire: Tok med meg ti små godbiter ut (ni leverkjeks-biter og en melke-drops-snipp). Gikk først et venstrefelt, så åtte høyrefelt (hvor alle ble godkjent) og til slutt et venstrefelt med fem sekunders stopp. Han flyttet seg litt nedover etter tre sekunder, men ble så stående lenge nok der til at jeg godkjente. Selv om vi fikk godkjent mange høyrefelt regner jeg ikke øvelsen som god nok. Han må fortsatt "føres" for mye til at jeg er fornøyd med øvelsen. Men det kommer seg ihvertfall! Vil helst kunne stoppe med foten ved feltgrensen og få en rett stopp fra ham, uten at jeg må vri meg over sånn at jeg nesten står baklengs. Ta med klikker ut, kanskje?