20 April 2007

Enarmet agility...

Torsdag 19. april

AG-trening på Gressvik. Gikk helt ok tross en arm for lite. Ved en vanskelig slalåminngang måtte jeg bruke høyrearmen for å hindre at han gikk over på venstre side bak ryggen min, men så lenge jeg viste tydelig med armen, gikk det fint. Litt ustø med inngang v nærmere 180 grader sving inn møt høyreslalåm, men det gikk bra på tredje forsøk, altså da jeg fikk ut fingern og brukte armen bra nok. Ble bare en økt (kun en bane, og 13 hunder) men han hadde bra fart, og jobbet fint. En annen feil jeg gjorde var at jeg fikk en vegring på tunell, i siste (tredje) runden. Tror det bare var vims fra min side. Stjerne gikk veldig fint selv om den var venstreført, bare å vri kroppen godt nok og rope navnet ved sving nr to, så gikk det på skinner, Han kutter svingene bra selv! Selvfølgelig må jeg tenke litt ekstra når jeg ikke kan bruke venstrearmen, men det går faktisk mye bedre enn jeg hadde fryktet. MR på lørdag (etter kurset) så da får jeg vite mer om hvor lenge jeg kommer til å være enarmet banditt. Hum...

Gikk for tørkede schnitzel-biter, og det var visst helt knall. Ivrig liten gutt! Skal prøve å steke fiskepinnebiter og se om det er noe å jobbe for...

Fått ny pute i kurven, den er visst ikke like morsom som saueskinnet. Men sauen vår må vaskes nå, og jeg er lei at han trekker ut ull som blir liggende over hele huset. Nok støv med røytetiden, synes jeg!