23 April 2007

Søndag og mandag

Søndag hadde han helt fri


Mandag 23/4

* Satte opp en liten bane (felttreningshinderet vårt, fire slalåmpinner, et hopp av stoler og spade og ett hopp av to bøtter og en kost). Det gikk overraskende fort! Veldig moro å trene når han er så entusiastisk. Prøvde å ta i bruk litt foranbytter fra lørdagen, og det gikk helt greit. Merker at jeg bruker for mye stemme...

Prøve en økt til senere, tenker jeg. Litt lyst å bygge meg noen hindre, men det er jo lite vits når jeg flytter så mye...

* Prøvde en økt til, men den ble egentlig ikke noe særlig av, for vi ble litt Tinka-forstyrret, kan du si... Veldig fint driv og fremadsendig etter feltet, men han glemte jo å stoppe! Prøvde flere ganger, men det ble mest rot. Hindersug har vi ihvertfall... Hihi!

* Flere økter i hagen. Har trent på tunellinganger osv med leketunnellen. Går veldig bra, selv hvis jeg blir stående ved hinderet og han må hente tunnell som ligger helt inntil, slik at det blir 180 grader sving tilbake. Overrasket over hvor fint det gikk.

* Funnet noe genialt! Cissa brukte strupe å ha drakamp med på trening, og jeg tenkte å prøve det med Storm. Brukte en muskel (de hadde ikke strupe) men han bare fløy avsted for å grave den ned. Så bandt jeg den i enden på et lærkobbel som har "mistet" (ehh... tyggehund!) kroken sin, og PANG! Plutselig hadde vi knallmorsom drakamp! Det var til og med så moro at han skippet alt annet enn inngangen i slalåmen for å få lov å gå til hinderet etter. Litt hastverk, kan du si! Skal ta med det trikset på trening etterpå og prøve litt. Lurer på å ta med Tinka også, hadde vært interessant å prøve litt. Skal uansett ikke trene veldig mye med Storm...

* Pippipen holdt på å drukne. Bilder i hovedbloggen dokumenterer den dramatiske redningsaksjonen!

* Tar en liten tur på trening i kveld. Jeg skal jobbe hardt med meg selv for intense, korte økter, med voldsom fart! Vi skal løpe fortere enn sheltiene! Bank meg hvis jeg trekker ut denne treningen, nå er det full fart som gjelder!!! Ikke hoppe tilbake og trene på vanskeligheter som vi har lært i helgen. Er ikke klare for det ennå! Har tenkt litt på det med å ta ham opp i klassene også. Vil ikke gjøre det før farten vår er enorm. Kommer til å friste, men jeg vet jo at det ikke lønner seg... Kan heller få gått vanskelige baner med laget! Litt spent på hvilket lag vi havner på, i og med at ca alle er ferske. Hvis vi kommer på A-laget risikerer vi NM. Ikke sikker på om jeg liker tanken ;-)

* Ag-trening på Gressvik: Første banen gikk fint! Full fart og baluba, bare en runde og rett hjem. Bane nr to ble litt rot med dårlig konsentrasjon og han prøvde å løpe ut. Helt forelsket i en gammel, kastrert tispe, tydeligvis. Da jeg sa NEI ble han veldig dempet og ville ikke leke mer. Tok en liten pause, og prøvde igjen. Gikk fint, men fortsatt litt roligere enn jeg ønsker meg ideelt sett. Stort sett fornøyd men jeg må finne en løsning på det å hindre ham i å løpe ut uten å ødelegge farten helt! Kan gå bort og ta ham, men det funker jo ikke på sikt. Hmpf!

Feltene går forresten fint, omtrent som forventet. Ikke noe stort, men han stopper, og går på igjen etterpå.