10 April 2007

Tirsdag 10/4

Vært en tur i Råde og i Moss. Litt vimsete i byen, trakk i båndet og sånn. Men satt og ble da jeg ba ham bli i sybutikken. Fornøyd med det. Får mye skryt fra andre på at han er lydig. Han ville spise en kanin på tropehagen! Lille nurket, sikkert ikke mer enn fem uker. Han glefset høylytt! Hadde jeg ikke ventet meg. Han var jo såååå snill med Liv Anne sin...

Agility-trening på Gressvik: Første ute-treningen!
Storm var litt vimsete og veldig uoppmerksom i begynnelsen, men det kom seg etterhvert! Med gode godbiter (rodi) stakk han faktisk ikke av, tross at det var både lydighet og agility på alle kanter. Flink Storm!
Han var litt treg, særlig i tuneller osv. Men skylder på dårlig konsentrasjon. Hihi.
Ting som gikk bra: Feltet på bommen fungerte fint! Både med meg foran og når jeg fulgte på venstre side. Bra slalåm (bortsett fra helt på slutten, hvor han gikk ut to porter for tidlig) jeg gikk langt foran, og han jobbet skikkelig. Gikk høyreslalåm også (med venstre-inngang) og det gikk faktisk fint! Herre bi bra. Fortsette å jobbe med feltene hjemme, så blir det fint, tenker jeg.