25 April 2007

Tirsdag og onsdag

Tirsdag

Storm har hatt mer eller mindre fri i dag. Overraskende oppførsel overfor Tinka. Forsvarte et ben (som hun ikke ville ha) med nebb og klør og stemme og tenner. Hun prøver til og med å ri på ham, men han går ikke lenger enn til å slikke. Han har visst mer igjen av virkningen enn jeg trodde.


Onsdag

* Begynte dagen med en god tur i skogen. Storm blir ganske fort ferdig med å rase fra seg når det er sånt vær som i dag, tåke og duskregn. Tenkte å aktivisere ham litt etterhvert, så jeg begynte å legge ut godbiter. Satte ham igjen, gikk et lite stykke (15 m kanskje) og kastet en godbit i gresset. Passet på at han ikke så hvor den havnet, for han har en tendens til å gå mer på syn enn på luktesans. Han jobbet og jobbet, og fant godbitene. Tror det slet ham bra ut i hodet! Hunden min er litt rar... Han bruker jo ikke nesa! Lurer på om han har dårlig luktesans eller uvanlig godt syn, siden han prioriterer såpass annerledes enn andre hunder jeg kjenner.

Fin tur, ihvertfall! Ble mange fine bilder også.

* Kveldsøkt med bøttehopp, treningsfelt og slalåm (4). Knallbra slalåminnganger! Helt ok fart og intensitet, sluttet før det gikk åt skogen. Bra :)