04 April 2007

Tirsdag

3/4-07

Trent litt felt. Brukte en skuff og en planke, men stort sett gikk han for langt,eller enda heller av på siden. Til slutt (i økt nr 3) fant jeg toppen fra et joggebrett, som hadde blå polstring, sånn myk, og det fungerte veldig bra! Plutselig falt femøringen ned, og han stoppet flott og fort, med forbena plantet i bakken. Jeg vil helst ha en "stå" for en "sitt" er det enklere å skjønne at vi jukser på. For ham, altså. En halv sitt blir ikke god trening når man går konkurranser, mens en halv stå på sett og vis også er en stopp. Skal få til en stopp hvor han ikke går videre før han får beskjed. Dette blir bra! Enn så lenge belønner jeg for at han stopper. Så skal jeg belønne når han står, og så kalle videre. Kan kanskje stå med klikker, og prøve å være på litt avstand, så får han hente godbiten når jeg klikker, altså gå videre. Når det sitter skikkelig godt, kan jeg sette et hinder etter, og rope "hopp" eller hva for et annet ord jeg skal ha, kanskje jeg skal ha et "release-ord" som "ja" eller "frem" eller "videre", men videre er jo alt for langt. Bør finne et enstavelses-ord som passer, men jeg har ikke kommet på et bra ennå...