26 May 2007

Etter treningsferien kom stevnet!


Tirsdag 22. mai

Lite motiverende trening. Storm satte fast hodet i en tispeflekk, og hørte ikke. Bra fart, men hjelper jo ikke når han helst bare vil slikke grus.


Lørdag 26. mai - OHS

AG-løpet var så som så, satte fast nesa på starten, og det hang igjen hele løpet, ble en haug med tidsfeil, en vegring (!) på lengden som jeg virkelig ikke skjønner hvordan vi fikk til, denslags har han vært veldig trygg på, og visstnok en feltfeil på bommen (!!!!!??) som ingen riktig så hvor skulle ha skjedd. Håper det var en dommertabbe, egentlig, for jeg så ihvertfall ikke noe feil på nedfeltet, og hvis han har klart å hoppe over oppfeltet må jeg legge hodet alvorlig i bløt... Hum!

Hopp-løpet kunne ikke gått bedre! Helt vill fart, vi endte opp ti sekunder under standardtiden! To sekunder opp til vinneren, dvs tredje plass, men jeg er veeeldig fornøyd! Jeg hadde ikke ventet meg at han skulle være noe i nærheten av SÅ kjapp, så jeg kunne antagelig spart litt tid på å sjanse mer, men ærlig talt så trodde jeg han kom til å lunte rolig rundt eller sette seg fast i bakken en plass og diske. Han er utrolig forskjellig å føre om han har fart eller ikke, når han er rolig trenger han VELDIG tydelig føring for å ikke gå rundt, bak, eller spesielt innenfor noe, mens når han legger inn et ekstra gir (eller to, som i dag!) har vi veldig mye å vinne på om jeg tør å slippe ham litt mer, så han kan ta ting selvstendig og heller få beskjedene mer på avstand. Sånn rekker jeg å ta imot foran en del steder hvor han dermed får beskjedene i mye bedre tid og derfor kan gå mer rett på.

Herlig løp, ihvertfall! Veldig spent på i morgen, skal prøve igjen med vaffel og se...

Har en bildesekvens av hele løpet vårt, skal kutte den i biter og finne på noe artig. Flere bilder pr sekund!