07 May 2007

Fredag og lørdag

Fredag 5. april

Har vært ganske flink til å gå tur i det siste. I dag gikk vi en laaang en (Ringsrød, TTR, Ramstad, Melleby og hjem), og vi ble ganske slitne. Er vel ca 7 km. Deler av den turen må gåes med bånd, og det har vi ikke gjort så veldig mye av i det siste... Trente på å gå på høyre side, og han gikk helst bak meg. Trakk en del da vi møtte en annen hund, og fikk egentlig ikke trent så mye på det. Skulle tatt en tur på lydighetstrening igjen for å jobbe litt med det der... Er jo sjelden vi er i sånne situasjoner...

Jepp jepp. Alt i alt en veldig fin tur! (Jeg ble ihvertfall kjempesliten, og det er jo ikke dumt, siden bikinisesongen alt har begynt...)

Årets første utenatt: Vet jeg har vært veldig treg i år, men nå er endelig utesesongen i gang. (nei, ikke "ute" som i "på byen")
Testet litt nytt utstyr, så gikk ikke langt, men det var uansett en kjempefin tur! Det beste som finnes er å våkne til fuglesang - og helst bølgeskvulp...
Storm tok den nye tilværelsen ganske bra, men var ikke helt enig i min tolkning av betegnelsen vakthund: "Mutter'n, du har misforstått! Vakthunden er den som ligger inni soveposen og passer på at det ikke blir for kaldt!"


Lørdag

Storm har sovet i hele dag. Ikke lekt mye, ikke trent noe. Bare sovet...