02 May 2007

Frustrasjon!

Jeg blir sprø!
Nå vet jeg at mange av mine venner misliker deres noe lyse beigetone i disse bikinitider.
Jeg vil gjerne få gi dere noe å smile av. Jeg har nemlig et problem dere slipper!
Som kjent blir jeg relativt fort brun. Det er jo forsåvidt hyggelig - hvis man ser bort fra rynker og andre uhumskheter. Det som derimot ikke er hyggelig, er at man må passe seg så veldig for hvordan man er kledd når man ferdes i solfylte strøk!

Jeg får nemlig skille både her og der, og når det først dukker opp, blir jeg ikke kvitt det!
Det kan være noe så klassisk som et t-skjorte-skille, men denslags løser man ved å bruke singlet. De litt mer komplekse er sånne som ikke ser logiske ut. En strek tvers over låret, for eksempel. For der lå jo armen min en halvtime. Eller noe sånt.

Jeg fikk et nytt et i dag. På ryggen. La meg en liten time på plenen, og var omhyggelig med å huske å ha bikini, slik at skillet skulle være noenlunde presentabelt. Men - det havnet på skjeve! Og dessuten - da jeg så ryggen min i speilet så jeg at jeg tydeligvis klarte å utvikle et bh-skille i går. Jeg hadde jo t-skjorte på! Hvorfor i all verden beskytter ikke t-skjorta litt? Nå har jeg dermed to skiller tvers over ryggen, og ingen av dem er på rett sted! Sukkegråte...
For ikke å snakke om bandasjeskillet jeg har pådratt meg på underarmen. Ser ikke så bra ut med assymetri, har jeg lært.

Så - fortvil ikke, dere albinosympatisører der ute!
Hvit mann skal være hvit.