01 May 2007

Helg og mandag


Lørdag 28/4

Laaang tur i skauen etter jobb. Grillet på bål og gikk hjem i nattemørket. Storm var sliten, for han hoppet frivillig inn i bilen da vi kom frem.

Nå begynner han å reagere på løpetiden (den er snart over) men han rekker jo ikke opp. Hun er for stor!


Søndag 29/04

Grilling i Saltnes, tur til Saltholmen (fikk gå løs, oppførte seg bra).

Ganske sliten etterhvert.


Mandag 30.04

Føler meg absolutt ikke klar for stevne i morgen. Han er alt for tispefokusert. Sukk.

* Økt i hagen (brunost som belønning) faktisk fin fart og noen skikkelig fine slalåminnganger. En gang gikk han ut av slalåmen etter 6 pinner (jeg sto passivt ved siden av), og han prøvde seg på å skippe hinderet et par ganger, til jeg satte en pinne i innersvingen så han ikke fikk hoppet utenfor. Er jo ikke lett å definere hinderstøtten når det er bøtter ;-)

Faktisk veldig fornøyd, ikke fullt så panikkslagen med tanke på morgendagen lenger. Gruer meg litt, men... Mange deltakere og en hund helt ute av fasong er jo ikke det beste utgangspunktet!

* Klippet klør og børstet ham ute. Det er alt for mye røyting på gang! Ikke rart han er slækk... Fikk av vanvittige mengder pels, og tror jeg kunne fått av mye mer hvis jeg ikke hadde gitt meg. Han ble sint, men... Kanskje kjøpe en røyteskrape, men tviler litt på at det gjør den store forskjellen... Karden er jo laget for dette...