01 May 2007

Mossestevnet - 1. mai


Jeg hadde ikke de helt store håpene, siden det har vært løpetid her i gården, og Storm har vært veldig fiksert og slitsom. Men - det ble ikke så verst i det store og det hele. Fornøyd, nemlig :-)

Litt mer detaljer, kanskje:

* Agilityløp: Hopp, tunnell, hopp, tunnell. Stoppet inne i tunellen, kom seg ikke videre. Flere som slet med den tunellen (Magne krøp til og med inni for å se om det var noe i veien) så jeg er forsåvidt ikke helt fortvilet for det. Tok bommen og fikk trent felt pluss oppløp på vei ut. Forsåvidt helt greit.

* Lagløp: Den evinderlige tunellen igjen :-) Disket igjen. Tok slalåmen på vei ut, og det gikk helt greit. Litt rot med oppløpet, men jeg fikk mye bra tilbakemeldinger på farten i dette løpet (til tross for at vi disket på hinder nr 9). Banen gikk: hopp, rett tunell, 180 grader tilbake hopp (krevde oppmerksomhet, men gikk veldig fint) hopp, lengde, hopp, hopp, pølse - og så opp til den tunellen.

* Hoppløp: Hopp, rett tunell, (Denne gangen hadde Magne rettet ut den som var verst før, og byttet ut med den andre, slik at den andre nå var bøyd. Derfor kom vi igjennom uten å stoppe og diske.) bøyd tunell, slalåm (med vanskelig inngang, som vi klarte!) tilbake gjennom hjul, masse hopp i stor bue, hopp frem, frem, 180 grader tilbake hopp hopp, 180 grader rundt igjen til to hopp og så i mål. Storm rev det hinder, og ble litt forskrekket. Han slo seg vel litt, og siden han ikke er vant til å rive, stoppet han for å sjekke at han ikke hadde slått seg eller noe sånt. Haltet på bakbenet, men jeg tror det bare var innbilning. Ingen hevelse eller noe, så går nok bra! (Lyder vel som jeg er helt hypokonder på vegne av hunden min, men han har aldri haltet før, så jeg ble litt overrasket.)

Ble ikke napp (3 tidsfeil, noe jeg er veldig fornøyd med når man tar i betraktning stoppen) men en 7. plass av flereåtyve er jeg ikke sur for.

* Totalt inntrykk: Fornøyd med farten. Overrasket over at han lå i buret og sov, i stedet for å klage og slite seg ut på å være våken. Han hadde forbausende bra flyt og fart også på slutten! Cissa varmet ham opp det første løpet, de to siste gjorde jeg selv. Tror det funker best hvis noen annen gjør det, men det kan jo også skyldes at han var mindre sliten om morgenen. Han sliter seg litt ut på å dra i båndet når han er hos andre, men er glad for å se meg ihvertfall. Tjah.

Alt i alt en helt ok dag!