02 February 2008

Leking

Nå er det lenge siden jeg skrev noe særlig her. Mye er skjedd siden sist, så jeg får prøve å oppsummere litt...
Det har blitt lite agilitytrening i høst, skolen har fått litt vel overlegen førsteprioritet. Men jeg har funnet meg en veldig koselig kjæreste, som er glad i å leke med Storm, og det gir resultater. Tålmodig leking fra Sigurds side har gjort at Storm nå leker med nesten hva som helst! Ihvertfall inne...
Vi skal starte kl2 på Moelven neste helg, så det blir spennende. Hormonene er litt i største laget, så jeg har lurt alvorlig på å kastrere. Evt kjemisk for andre gang, men er ikke helt begeistret over tanken pga kreftfare...
Forøvrig er det tre små lundiser på Steinkjer, Storm fikk prøvd seg som avlshann for første gang i november. Valpene ser veldig fine ut så langt, så vi er spente på å se hva de vokser opp til å bli.

Det var alt for denne gang, lover å komme tilbake med mer om ikke så lenge...