31 May 2008

Det blir ikke noe Karlstad-kurs

Nå har jeg gitt beskjed - det blir ikke noe Karlstad-kurs på meg og Storm i sommer. Han er rett og slett ikke i form til noe sånt etter alt styret med epilepsi, hormonforstyrresler osv osv. Jeg er innmari skuffet - hadde gledet meg til kurs - men det ser rett og slett ikke ut som om et kurs ville vært bra for ham sånn ting er nå, og han er i tillegg helt ute av trening.
Sukk!

(Bildet er av Storm, som ser en tanke latterlig ut når han høylytt hater kragen sin :-p )

Håper jeg ihvertfall klarer å komme meg på et kurs med Orkan i løpet av sommeren (jeg sikler litt på grunnkurs hos klickerklok.se) men kommer til å savne agility like fullt! Håper Storm blir i form til å begynne å trene igjen snart, og om et års tid er jeg ihvertfall igang med Orkan :-)

Sånn ellers er det ikke mye mer å si enn at jeg leser til slutteksamen i biologi. Skal bli godt å være ferdig!