27 June 2008

Oppdatering på vår skadeskutte sommerfulg...

Som kjent har Storm ødelagt to labber, og er veldig deprimert og lei seg, og har for sikkerhets skyld i tillegg fått streng beskjed om å holde seg i ro, hvilket han ikke akkurat blir mindre deprimert av...

I dag fikk vi ihvertfall smertestillende av dyrlegen, så jeg krysser fingrene alt jeg kan og håper det hjelper! Selv om han ikke kan gjøre så masse så lenge sårene skal gro, kan jeg jo håpe at han vil like livet litt bedre når han får litt mindre vondt og kanskje kan tenke på noe annet. Dagens dose Metacam er godt nedi magen ihvertfall!

I går var jeg på Lindex og kjøpte søte små baby-sokker med ugle på, de passer litt bedre enn mine sokker, og gir mer luft til sårene enn bandasjene, så fort jeg kan ta dem av.

Aktiviserer ham litt med å la ham trene "fellesdekk" helt alene mens jeg trener på andre ting med Orkan. Riktignok veldig passiv trening og ikke helt idèelt å belønne en agilityhund så mye for å ikke gjøre noe som helst, men da får han ihvertfall brukt hodet litt. Har også begynt å ta ham med når jeg kjører bil for eksempel til butikken, så får han sett noe annet enn stua selv om han ikke kan gå tur :-)

Jaja... Vi får vente og se, kanskje gjør metacam'en at han klarer å la sårene være litt mer, så han kan slippe så masse bandasjer? I følge veterinærene våre gror det bedre jo fortere vi kan få av ham bandasjene... Forresten får han fiskeolje også, i håp om at det skal hjelpe kloa til å vokse fort :-)