15 July 2008

Jobbing og Storms skade-føljetong...

Ja, da var vi halvveis i sommeren! Vi har begynt å flytte tingene våre ut på gården, og gleder oss virkelig til selve flyttingen, om noen uker.
Begge trives godt med jobbene våre, Sigurd kunne kanskje tenkt seg kortere reisevei, mens jeg kunne tenkt meg høyere lønn. Uansett er vi veldig glad for de vi jobber sammen med, oppgavene vi har, og arbeidstiden. Jeg kunne faktisk tenkt meg samme jobb neste sommer :-)

Storm har grodd de første skadene sine ganske fint, og bena er nå bra nok til å gå på. Men - selvfølgelig fikk han trykksår den aller siste dagen med bandasje! Jeg var så oppgitt at jeg holdt på å begynne å gråte...
Sukk!
Men også det ser faktisk ut til å gro forholdsvis greit, så hvis alt går fremover sånn vi håper, skal vi på kurs med Justine Davenport i helgen! Det blir knallbra! Skal gå dobbelbox og enkelthinder samt litt tørrhandling, og få en innføring i Greg Derrets handlingssystem. Det har jeg gledet meg lenge til å lære mer om :-)

Det var det for denne gang. So long, fare well, som i musikalen ;-p