12 September 2008

Frustrert

Æsj. Må bare klage litt...
Jeg synes liksom jeg har lagt så utrolig mye jobb i lekingen til Orkan, og likevel er han bare halvveis bra på det. Så utrolig frustrerende!!! Han leker igrunn bare for å få godbiten, og noen verdioverføring har jeg ikke sett noe særlig til. Teknikken er fin, han slipper som han skal, han tar den jo når jeg ber ham om det, men han synes ikke det er spesielt overveldende moro... Det kan jeg jo ikke bruke som belønning! Hva var hensikten? Jo, en belønning han blir gira av. Og jada - han leker jo, men han er aldeles ikke tulling etter å få tak i lekene sine...
Det som frustrerer meg mest, er vel igrunn at jeg ikke får trent noe særlig bra på andre ting. Jeg kan jo gå videre og jobbe med alt annet, men jeg får ikke den kvaliteten på treningen som jeg vil ha, så lenge jeg ikke kan belønne med lek! Og jeg vil ikke ha en "Storm" til... Misforstå meg rett, Storm er en fantastisk hund, men agility, det er ikke hans aller sterkeste side :-(
Sukk...