15 September 2008

Storm er hjemme igjen

Det ble en slitsom helg for meg og Sigurd, og selvfølgelig for Storm også. Han syntes ikke det var særlig hyggelig å bli dratt med til Oslo midt på natta når han følte seg så utrolig dårlig. Kunne nesten se ham spørre hvorfor i all verden vi ikke kunne la ham få sove i kurven sin? Vi var ganske i tvil om det var nødvendig å dra til Oslo på den tiden av døgnet, men da vi kom frem hadde han begynt å spy blod i tillegg, så vi sluttet ganske raskt å tvile. Det aller verste var igrunn å reise fra ham da han var lagt inn... Det er noe absurd over å reise hjem fra veterinæren uten hunden! Selv om han levde og ble tatt godt vare på... Det var godt å ha Sigurd, som forstår, og er veldig glad i Storm han også...
Storm sluttet å spy utpå natta (natt til søndag) etter at han fikk drypp og kvalmestillende. Han fikk ihvertfall nok væske i seg, for han både tissa utrooolig mye ute, og tissa i buret, stakkars... Det er ikke lett når man ikke får velge selv hvor mye man skal "drikke"!
Han ble i Oslo helt til i går kveld for overvåkning siden vi bor så langt unna, men på kvelden tok jeg ham med hjem, siden veterinæren også var enig i at han var frisk nok. Han får fortsatt zoolac for sikkerhets skyld, siden vi ikke aner hva som var grunnen til at han ble dårlig.
Takk for masse sympati og ønsker om god bedring! Koselig å vite at dere bryr dere :-)