15 October 2008

Et lite fremskritt :-)

Som nevnt har jeg begynt å jobbe litt aktivt for å få en stabil sitt-og-bli på Orkan, siden jeg har bruk for det i mye av tørrhandlingen, og one-jump og hoppteknikk, som vi såvidt har begynt litt på også.
I dag ble han sittende mens jeg ga leken hans til Storm, lekte litt, tok den tilbake, og så belønnet Orkan. Flink gutt!

Men jeg kunne nok ikke gjort det samme hvis det var mat det var snakk om... Lekeprosjektet er ganske frustrerende for tida, men jeg nekter å gi opp. Det er utrolig fristende å rett og slett trene med godbit, men jeg har sagt jeg skal gi dette et skikkelig forsøk!
Snille Lene har latt meg få låne noen av sauelekene til Susi, mens jeg venter på min egen (helt maken) fra CleanRun. Tusen takk! Håper jeg dermed får trent litt på kurset i morgen. Sist jeg fikk prøve den leken var den ihvertfall nesten like morsom som godbit, så jeg håååper virkelig det fortsatt funker :-)
Det føles tross alt litt meningsløst å betale masse penger for å gå kurs, når jeg ikke får trent noe særlig, men mer eller mindre bare være observatør...