18 October 2008

Herlig!


I dag har jeg hatt en fantastisk treningsøkt med Orkan. Jeg og Karine har lest en del etologi de siste dagene, siden vi har eksamen på mandag, og Lene kom for å trene med oss i en pause.


Jeg har virkelig vært nær ved å plukke frem godbitene igjen, i morges stod jeg og stekte pannekaker, og det var SÅ fristende å ta med seg pannekake i stedet for å leke. Men jeg er så glad for at jeg ikke gjorde det! For treningen fungerte perfekt, Orkan lekte utrolig bra! Riktignok stakk han av for å leke med andre hunder et par ganger, men sånt er da bagateller :-p


Før treningen fikk Orkan ca to dagasrasjoner med mat, så han var ganske mett da vi begynte. Jeg tror det hjalp en del, for hjemme har han lekt bra, men så fort vi trener sammen med noen som bruker godbiter, har han mistet konsentrasjonen. Jeg skal ihvertfall gi ham mat før kurset på torsdag!


Vi trente litt one jump, litt basic grid og litt sirkelarbeid. Det meste som har med one jump å gjøre er helt nytt for ham, og han tar det veldig fort, samtidig som jeg tydelig kan se når jeg legger opp øvelsene feil. Hehe...


Jeg har filmet litt i dag, fortsatt med mobilen, men det er da ihvertfall en video... Skal prøve å få lagt den ut i morgen, men mulig jeg må vente til etter eksamen... Gjett om jeg ser den videoen om igjen og om igjen! I tillegg kan den bli fin å ha i perioder når ting er vanskelig, så jeg kan huske hvor moro det er, og hvor viktig det er å ikke gi opp. Tenk om jeg hadde tatt med meg godbiter i dag, da hadde jeg ikke fått hatt denne fantastiske økten :-)