29 October 2008

Tiddelibom...?

Jeg blir like overrasket hvert år! Verden er hvit!
Har tenkt lenge at nå var det snart på tide å skifte til vinterdekk, men jeg har såklart ikke fått ut fingeren og gjort jobben. Det pleier som kjent ofte ikke å legge seg den første dagen, men her er faktisk til og med veiene hvite!
Nå skal jeg på forelesning om en halvtime, og klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal løpe ut og få det gjort, eller om jeg skal bestemme meg for at den forelesningen egentlig ikke er så viktig, og kose meg foran peisen med en kopp kaffe...
Kjenner at det er på tide jeg flytter nordover igjen. Man blir bortskjemt av å kjøre på saltet vei det meste av vinteren. Søring-syndromet: "Hvaaa? Kom det sne i år også??"

Orkan synes forresten sne er rare greier... Ikke lett å være liten og pysete når bakken er kald... Han står på tre ben og lurer på om dette fæle, kalde blir borte hvis man ignorerer det? Jeg håper han har rett, så jeg finner et pledd og koser meg foran peisen så lenge :-)