20 November 2008

Høstsol og fine hunder!

Gikk en herlig tur i det herlige været i den herlige skogen med herlige Lene og herlige (!) Susi i dag :-)

Storm er i fin form, han får gå med dekken, men er ihvertfall glad og pigg, løper rundt og koser seg i skogen, i stedet for å bare dilte etter, som han gjorde før...
Og attpåtil leker Orkan både på tur og hjemme. Det er en helt fantastisk følelse å kunne bruke lek som belønning for innkalling!
Lene hadde en UTROLIG kul leke som Orkan har lyst å kjøpe av henne, som vi fikk testet å bruke som belønning for å leke med en litt kjedeligere leke. Orkan var ganske uvant med situasjonen, men tok poenget, og lekte ivei. Fiiine hunden! Jeg har slitt så utrolig mye for den lekingen, og endelig begynner det å fungere stabilt. Gleder meg til kurs i kveld :-)
Skal prøve å få satt meg ned og forfatte et skikkelig innlegg om lek en dag. Noe har jo tross alt fungert!

Og så må jeg bare si at jeg er så takknemlig for å ha fått en valp som er så trygg, glad og verdensvant. Orkan fikk akkurat passe mye, veldig bra miljøtrening allerede før jeg fikk ham. Det la et utrolig godt grunnlag for min videre sosialisering og miljøtrening! Så hvis noen skal ha Schipperke (det er vel usannsynlig, siden de fleste av leserne mine driver med store hunder, men...) kan jeg virkelig anbefale www.shamitu.no - lange ventelister, men det er søren meg verdt det! En trygg, glad og pigg hund er mer enn man kan forvente av de fleste typer gjeterhunder. Jeg er så heldig!