30 December 2008

Arrrrghh!

Jeg har sydd ganske mange kjoler i mitt liv. Nå skulle jeg sy en til nyttårsaften. Hvit, bomull inni og tynn chiffon utenpå. Med turkis, glitrende bånd. Ordentlig forseggjort. SÅ fornøyd. Og så har jeg prestert å lage den AKKURAT litt for stram over rumpa. Jeg vet jo at jeg ikke passer i kjoler som er helt stramme over rumpa. Den rumpa trenger ikke å fremheves. Hvorfor klarer jeg da å gjøre en sånn feil? Jeg vet ikke hva som gikk galt... Den passet jo da jeg holdt på å sy? Målene tok jeg jo av meg selv? Jeg har da aldri fulgt mønster, jeg bruker en idè og mine egne mål. Jeg forstår ikke, og egentlig burde jeg ikke ha skrevet det i blogen heller, for nå vet dere alle at jeg tydeligvis er elendig til å sy...

Noen med akkurat litt mindre rumpe enn meg som vil ha en fin kjole?