21 December 2008

Fjøshelg, julestemning og fjellski

Æsj. Nå er jeg sliten, altså.
Sigurd har "pajat" ryggen, så jeg må gjøre mer enn jeg pleier i fjøset, og det er ikke bare-bare for en liten pus, nei!
Sliten!
Vi har i det minste tatt bilde til julebrev i dag, tok med oss kamera i fjøset og fant hver vår grisunge. Tenkte å bytte ut hodene med ansiktet til hundene. Lover å legge ut bildet når det er ferdig :-)

I går var vi på en aldri så liten shoppingrunde, så huset er fullt av pynt og pakkepapir. Vi tenkte å høre med hus- (og skog-) eieren om vi kan snike til oss et lokalprodusert juletre. 10 kr for 24 pene juletrekuler (rødt og gull med glitter og snøkrystaller) kunne vært gårsdagens kupp, hadde det ikke vært for at vi i tillegg kjøpte fjellski, staver og støvler for 260 kr! Det får'n søren meg si... Fine ski var det også, ikke helt nye, men brede med gode stålkanter, og akkurat de samme som Sigurd ønsket seg for noen år siden, da de var en smule nyere. Takk til Fretex! Vi regnet ikke med å finne fjellski der, men man skal tydeligvis ikke si aldri! Det fine med det hele er at skiene er for lange til meg, så jeg får låne Sigurds nye fjellski, mens han kan bruke de litt eldre "nye" som vi kjøpte i går :-p

Forøvrig har jeg kjøpt tidenes julegave til Sigurd. Riktignok skulle jeg gjerne hatt den selv, men man kan da låne? Lov å håpe... Eventuelt får jeg stjele litt. Hihi... Vent til julaften!