23 December 2008

Jul med familien

Ja, da var man på julebesøk hos mor. Det er blitt en slags tradisjon det der, at alle fire barna er hos mamma på julaften. Må innrømme at jeg savner Sigurd og hundene og irriterer meg grønn over søsknene mine som (sikkert i likhet med meg selv) oppfører seg usannsynlig lite voksent innimellom. Det er vel noe med inngåtte mønstre etter mange år som barn. Vi forholder oss liksom ikke helt som fornuftige voksne overfor hverandre ;-)
Dere skal være skånet for eksempler, men la oss bare nevne at jeg tror lillesøsteren min ville hatt uvanlig godt av å flytte hjemmefra snart. Hihi...

Nå skal jeg ihvertfall legge fra meg pc'n og irritasjonen på stuebordet og gå og være høflig og voksen og kose meg med lille julaftens middag med tusen små lysestumper, medisterkaker og alt som hører til. I morgen er det jul! Med klementiner, sylte og safranboller. Nam! Og hvis jeg bare er ekstremt lite irritabel blir sikkert alle andre akkurat det samme, og så blir det skikkelig koselig. I love family ;-)