04 December 2008

Ridehustrening

Ikke vår beste trening ever, men Orkan leker bra, og fokuserer ganske greit tatt i betraktning to løpetisper og at han nettopp hadde stappet magen sin full av fårikålbein (sørens mat-tyv!). I tillegg var nok ikke jeg verdens beste trener i går. Mulig jeg ga ham litt for vanskelige øvelser innimellom. Og så blir ikke treningen veldig effektiv når han får løpe rundt og "stjele" leken, men siden det bygger verdi for leken (han synes det er hysterisk moro når jeg løper etter og jager ham) lar jeg ham holde på. Selv om jeg ser at det der kan bli et problem på sikt... Søren at jeg ikke kan belønne avlevering med godbit, altså! Men så fort jeg plukker frem godbitene blir leken dårligere...
Her er ihvertfall filmen. Sangen heter forresten "the snow has killed", jeg synes tittelen var passende for været om dagen...