25 June 2009

Ikke mye hundetrening for tiden...

Jeg er virkelig fullstendig utslitt av å flytte og begynne i ny jobb, så hundene er ikke øverst på listen over hva jeg tar meg tid til, dessverre. Nå skal vi straks ut og bade, det tenker jeg blir fint for både meg og de firbente :-)
Jeg trives veldig bra i jobben! Har allerede pådratt meg en mild yrkesskade - jeg får et lite kick hver gang jeg kommer over en opplysning som jeg vet gjør saken min bedre. Sjefer og kolleger er veldig trivelige, jeg får den hjelpen jeg trenger, ikke mer press enn at jeg såvidt takler det, og kritikken er akkurat mild nok. Altså, jeg har det hyggelig, men pushes nok til at jeg lærer mye. Fantastisk!
En ting jeg liker veldig godt, som jeg savnet i fjor, er full frihet. Her er det ingen som skuler etter om du tar en pause for mye. Ikke for at jeg noen gang har tatt meg for mye pauser, det handler mer om prinsippet, at folk har tillit til at du gjør en så god jobb som du kan, og ikke sluntrer unna.
I går skrev jeg faktisk om hunderelaterte ting, så ta en titt i Østlandets Blad på lørdag (tror jeg).
Nå er det på tide å komme seg ut en tur, hundene skal få litt etterlengtet oppmerksomhet...