16 June 2009

Oppgavelevering og kajaktur!

Ja, nå er oppgaven straks i havn, jeg skal bare fikse opp kildene. Riktignok er det ikke blitt en veldig god oppgave, men nå er jeg så lei og sliten og kjenner at jeg trenger noen dager med ro før jeg begynner i sommerjobb, at jeg rett og slett leverer den sånn den er. Jeg har aldri før levert fra meg noe jeg selv vet at ikke er bra, og er nok redd dette blir ståkarakter men ikke mer. Ubehagelig følelse...

Men - kajaken kaller! I kveld setter vi igjen de største hundene hos kennel Stokke (Takk for hjelpen, Thomas :-) ) og vender nesa mot det fuktigste elementet. Orkan får være med, han er liten nok til å sitte i lasteluken i spesialsydd regntøypose så det ikke skal sprute vann på bagasjen. Lover å ta noen bilder, så har jeg bevis for at det faktisk går an å padle med hund uten å desertere til kano! Storm hater vann, og Bris er i største laget for kajak, så det er godt de slipper å være med...

I'll be back - til helgen omtrent... Såo lång!