29 June 2009

Slalåm

Den siste uken har jeg trent litt 2by2 nesten hver dag. Det går fremover, men ikke veldig fort. Vi er fotsatt på to-pinners-stadiet, og jobber med å forstå alle innganger, også at man ikke skal gå tilbake gjennom dem når man kommer fra høyre og med krapp vinkel. Jeg er innmari glad det fortsatt er seks uker til forhåpentlig debut-dato. Riktignok er det ganske kort det også. Kanskje vi venter til etter Justine-kurset?

Har også trent en del løpende felt. Det går fremover der også. Han treffer nesten alltid bra når han skal rett frem, så det er bare svingene igjen. Jeg skifter på å ha en rett tunell utplassert og løpe ved siden av, og på å gå frem og stå og vente på ham.

So much to do, so little time! Begge hundene var med meg og svømte i dag. De elsker det ikke akkurat, men har nok innmari godt av det i varmen... Jeg håper å få til en videoppdatering snart, men kan ikke love noe. Jobben krever mye av hodet mitt, så når jeg kommer hjem er jeg passelig kokt. En liten jogge/svømme-tur og litt agilitytrening er igrunn det meste jeg kan håpe å få ut av en kveld for tiden :-p