01 June 2009

Svømmeturer og noen bilder

Det er Sigurd som har tatt bildene i dagens blog. Dette første er ganske typisk for hundene våre på tur. Hvis du ser nøye etter, ser du Storm, midt i kræsjen :-)

De siste dagene har jeg gjort alt annet enn å skrive oppgave... I går dro Lene, Iselin og jeg og badet og deretter spiste vi pizza. I dag har jeg vært og badet og kost meg sammen med Sigurd, Iselin og hundene. Alle hundene fikk seg noen turer uti, men ingen av dem liker det spesielt godt. Orkan blir overraskende kald av å svømme, men har da fått seg en tur i dag også. Hevelsen og kløen ser ut til å gi seg sakte men sikkert. (Og idet jeg skriver det setter han igang å klø igjen.. Uff!)Jeg og Iselin tok en skikkelig svømmetur, det tok vel bortimot en halvtime før vi var tilbake igjen. Fantastisk deilig! Og gjett om vi følte at vi fortjente en softis på vei hjem! Hehe... Jeg håper Orkan etterhvert blir komfortabel nok med svømmingen til å bli med på sånne litt lengre turer. Cissa padler kajak med sine svømmende etter, og det hadde jammen meg våre hatt godt av også... I motsetning til i går fant vi i dag et skikkelig bra sted å stasjonere oss, med herlige flate svaberg å ligge på, akkurat passe mye vind og generell velvære. Sigurd rakk å bli knall rosa på ryggen, stakar :-p

Vakre Storm med redningsvest - men tørr. Ganske typisk Stormen. Han trives best på land...Frøken snupps begynner å bli ganske stor jente!
Kosepus. I ca to sekunder. Hun har sjelden tid til å være i ro!