07 July 2009

Kort oppdatering

I kveld har jeg tenkt å trene agility, så det spørs om ikke det kanskje endelig blir et skikkelig bloginnlegg igjen?

Vi begynner endelig å komme i orden i det nye huset, i går var vi på IKEA, og gulvet er kommet til syne fra pappeske-havet. Nå er det bare noen lamper igjen, et system for verktøyet, og en organiserings-sjau på gjesterommet (som også tjener som pappeske-oppbevaringsrom), så er vi på plass! Bør også nevnes at vi ikke har skaffet vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin ennå, men Sigurd skal gjøre et fremstøt mot bruktbutikker i dag, så vi får se... Føles herlig :-)

Jeg begynner også å komme inn i jobben. Ting går raskere, jeg er tryggere på det jeg gjør, og får generelt hyggelige tilbakemeldinger. Men - jeg er veldig sliten når jeg kommer hjem, og pc'n er ikke førstevalget når jeg har jobbet foran en skjerm store deler av arbeidsdagen... Hvis du skulle ha behov for å nå meg har jeg alltids telefon?