24 July 2009

Slalåm og litt diverse

I dag var jeg hos legen igjen. Fikk kortisoninjeksjon (AUUUU!) og mer sykemelding. Ganske nedslående, igrunn. Jeg har enda mer vondt i armen etter den sprøyten enn før, og jeg vil jobbe! Så nå blir jeg med mamma og seiler en ukes tid, for å se om det kan få opp humøret mitt litt. Armen har jo bruksforbud like mye der som her, men å endre omgivelsene gir meg kanskje en mindre intens følelse av å ville være på jobb? Seiling er tross alt trivelige greier!

Trente litt slalåm og vippe i dag. Vippa trenger jobb jobb jobb på at jeg kan bevege meg uten at han trenger å tenke seg ned i dekk. Litt frustrerende å jobbe med, men det kommer seg nok snart.

Filmet slalåmen, men gidder ikke å legge det ut. Økten ble ganske lik den forrige, så det er ikke så spennende å se på. Riktignok var avstanden smalere, men jeg måtte åpne opp den første porten i økt fire, da jeg hadde tatt den inn til nesten rett. Han trenger rett og slett jobbing fra høyre side. Irriterende, men jeg vet i hvert fall hva som manger: verdi for den adferden, og passe antall vellykkede repetisjoner, så han blir helt sikker på hva han skal.

Tone foreslo å gjøre noe annet enn å kalle ham tilbake med leken, for å øke energinivået hans litt. Prøvde å jage etter ham i dag, men det var igrunn ikke så spennende, kunen han fortelle. Ble bare stående med leken og vente på meg. Litt morsommere å løpe etter meg, men jeg blir sliiiten av å springe fra ham hele tiden. Hehe...

Nå er det kvelden! Jeg har ligget dau på sofaen hele dagen (armen har ikke vært til å holde ut, for å si det mildt!), men likevel er jeg veldig trøtt. Tidlig opp i morgen, så da er det vel bare å desertere...