12 July 2009

slalåm og vippetanker!

Slalåmen er nå på stadiet to porter, og i ferd med å gjøre dem smalere. Det kommer seg!

Hadde en veldig bra økt med løpende bomfelt hos Fanny her om dagen, men må fortsatt jobbe litt på å fastsette kriterium på at han ikke får svinge av for tidlig. Litt usikker på om jeg skal bruke pinne i enden som markør for hvor han får svinge, eller om jeg skal shape rent.

Har betinget bevegelsen i vippa et par ganger, nå reagerer han nesten ikke på at vippa går i bakken fra full høyde (jeg sitter på bakken i enden og har godbiter i hånda på bakken der den lander). Neste skritt er å få en pålitelig dekk på enden av vippa (minst mulig belastning på en liten tass), og har begynt å få ham til å dekke på et kasselokk hjemme i stua. Deretter skal det bli dekke i enden av en planke, før vi tar det all the way til vippa.

Prøvde forresten å bakbytte tunnel i dag, det fungerte aldeles utmerket. Deilig, for det hadde jeg egentlig trodd jeg ville måtte jobbe litt med...

We're getting somewhere! Gleder meg til handlingskurset i august, og forhåpentligvis debuterer vi ikke så lenge etter det :-)

Og forresten - gratulerer med ettårsdagen, Litchi!