21 July 2009

Slalåmtrøbbel!

Midt oppi at livet mitt generelt er ganske dritt om dagen, fikk Orkan og jeg et uventet problem i dag. Han skjønner plutselig ikke slalåminnganger fra høyre! Jeg forstår ikke hva som har skjedd i det hele tatt. Kanskje han fikk et bistikk i foten akkurat mellom de to første pinnene? Han løp i hvert fall rundt både nummer en og to, i stedet for mellom.

Da dette skjedde var vi nesten kommet til fire pinner rett frem. Avstanden mellom var kanskje fem cm. Jeg prøvde å åpne første porten, så begge, og til slutt fjernet jeg den siste og prøvde på startstadium, med to pinner i en åpen port. Det virket ikke i det hele tatt. Han tilbød til og med å legge seg med labbene rundt pinne nr to! Jeg FORSTÅR ikke!

Jeg har virkelig proofet alt på forrige stadium før jeg har gått videre, jeg har vært forsiktig med rask progresjon, jeg har vært nøye med stressnivå, jeg har vært nøye med forsterkningskvalitet, jeg har en hund som er godt grunntrent på både shaping og body awareness, og jeg har forholdt meg til reglene for metoden, som belønningslinjen. Hva i all verden har gjort at vi kræsjet så grundig? Og vil dette bli borte? Jeg HÅPER det var en midlertidig kick fra Orkan, og at vi er tilbake der vi var, neste økt. Jeg håper å kunne sette opp to åpne porter og ta det derfra, men det gikk ikke i dag. Jeg ga til slutt opp. Det er søren ikke ofte jeg gir opp!

Hvis noen av dere (jeg vet av statistikken at jeg har mange lesere, men det er ikke ofte dere kommenterer, folkens!) har noen tips, råd eller bare litt trøst, hadde jeg satt pris på det... For å illustrere: jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ha fisk eller iskrem til middag i dag. Sukk...