08 July 2009

Trening i dag også!

Jaggu ble det ikke litt trening i dag også. Vi kjørte en enkel kombinasjon, og serpentin fungerer fortsatt strålende. Merker at vi har litt jobb å gjøre på farten gjennom bøyd tunell, og jeg vil tro at bakbytter i tuneller også trenger jobbing, selv om vi ikke har testet det på en stund.

Jobbet litt slalåm også. Det funker fint, men jeg holder meg fortsatt til to pinner. Kanskje feigt, men når det fortsatt dukker opp noen stygge feil innimellom tror jeg vi har litt å gjøre først... Jeg har en slags følelse av at den jobbe jeg legger i dette første steget vil jeg få igjen for med renter senere. Correct me if I'm wrong!

Til slutt kjørte vi litt løpende felt. Katteleke-musa er fortsatt storpopulær (hvorfor glemmer jeg stadig at den eksisterer?), men han var nok sliten på slutten. Hadde lekt med en søt Riesen-valp, så farten var ikke helt på topp.

Tror det blir trening på fredag også, hvis jeg nå ikke drar til Horten i helgen, da. Det ser for øvrig ut at planlagt debut på Bjerke ikke blir noe av. Det er bare litt over en måned til, og jeg har verken feltene eller slalåmen helt på plass. Da blir det for lite tid... Litt skremmende at Justine-kurset er såpass nært forestående også, egentlig hadde jeg jo håpet å ha debutert først!