25 August 2009

Justinekurs og løpende felt

Ja, da er vi tilbake fra hanlingskurset. Det ble en intens uke... Selve kurset er oppsummert veldig bra i blogen til Åsa (med papillonen Lovis): http://toktassarna.wordpress.com/

Jeg og Lene var heldige og slapp telt-tilværelsen, med litt varierende vær var det deilig. Godt selskap, masse hyggelige mennesker, eneste skår i gleden var egentlig at Susi ble veldig sliten og plasserte en regnværssky over idyllen. Lene har skrevet litt om det i blogen sin: www.lenekristin.wordpress.com


Attitude og arbeidslyst
Orkan jobbet fantastisk bra den første dagen, deretter ble han mer og mer sliten og var mer som han har vært tidligere. Ville helst lete etter mat på bakken, hadde ikke sin aller beste fart osv. Men den arbeidsmoralen han viste den første dagen ga meg virkelig håp! Det ser ut til at jeg faktisk får betalt for all den jobben jeg har lagt ned i leking og konsekvens...


Felt
Siste dagen handlet om løpende felt. Det var ikke så mye nytt å høre, men vi fikk prøvd oss på litt turning games (tidlig svingtrening) som vi ikke hadde gjort før. Der har jeg løsningen på hvordan jeg skal legge opp svinging og proofing!


Debut! Hjelp!
Om fire dager er det debut. Hjelp! Jeg angrer på at jeg meldte på. Orkan er absolutt ikke klar for konkurranse, slalåmen er så som så, ikke særlig pålitelig, og det er MYE annet jeg gjerne skulle trent på også. Men Orkan er absolutt ikke i form, han er helt fullstendig utslitt etter kurs-uken, så det er ikke mye vits å trene. Jeg håper han kommer seg med kjærlighet og hvile, så han i hvert fall har det morsomt i helgen!


Video fra uken
Her kommer fem videoer, en fra hver dag. Kanskje litt kjedelig, jeg har dem mest for å huske kombinasjonene og diverse til senere, så vi kan forbedre oss. For det er virkelig rom for forbedring!