31 August 2009

Vi nyter livet!

Da vi flyttet i juni fikk vi plutselig en lang, herlig sykkelsti rett forbi huset. Noen fordeler må det jo være med å bo nær vei! Vi bruker den flittig, blant annet til å gå på rollerblades. Bris begynner å bli gammel nok til å få være med og trekke litt, og småhundene synes tempoet er passe til at de klarer å holde følge, i motsetning til sykling, hvor de sliter litt i nedoverbakkene. Perfekt mosjon for både folk og dyr :-)

I går prøvde vi å ta litt bilder på kveldsturen, men det var lettere sagt enn gjort. Ville ikke utsette en speilrefleks for risikoen for å ramle på asfalten, så prøvde å bruke stillbildefunksjonen på videokameraet... Som du ser ble ikke resultatet videre skarpt!

Jeg skal snart få renset den gamle 350'n min (møkk på bildebrikken gir mye jobb i photoshop), så da blir det kanskje mer bilder her igjen. Greit å ha et gammelt kamera å ha med på hunderelaterte aktiviteter uten å være så redd for det! Derfor: ikke selg den gamle speilrefleksen når du oppgraderer. Bruksverdien er stort sett større enn markedsprisen.